Kategorier
General

Åhléns Jultema ”Till alla julmänniskor och alla andra”

Åhléns Jul 2019 – Mönster Skyltfönster

Nu startar julen hos Åhléns under temat ”Till alla julmänniskor och alla andra”. Åhléns satsar på att göra julen mer magisk än någonsin tillsammans med sina kunder och varuhusen fylls nu av jultorg där allt finns för att skapa julstämning, festliga julevent och tomtebesök där barnen har möjlighet att önska klappar.

Årets jultema ”Till alla julmänniskor och alla andra” bygger på att vissa går igenom en magisk förvandling inför jul, från vanliga människor till Homo Christmus (julmänniskor). Våra annars så enfärgade garderober lyser nu av rött och guld och hemmen fylls av adventsstjärnor, grandoft och levande ljus. Medan andra är tämligen oberörda av bjällerklang och adventsbelysning. Vilken julperson man än är så är man välkommen
till Åhléns.

– Vi vill att våra kunder ska se Åhléns som julens varuhus. I år satsar vi för att göra den mer magisk än någonsin, med härlig julstämning i våra varuhus, festliga julevent samt vår uppskattade julkalender full med unika erbjudanden, säger Cecilia Mortimer Meurling, marknads- och försäljningschef för Åhléns.

Åhléns vann Sveriges Designpris för sin julskyltningen 2018. I år samarbetar varuhuset med illustratören Olof Hayek som tagit fram julmanéret för julkampanjen i varuhusen, på omslagspapper och i julkatalogen. Manéret och figurerna finns på Åhléns City i Stockholm och kommer synas på alla varuhus runtom i Sverige.

Alla Åhlénsvaruhus kommer även att besökas av en tomte varje lördag under december. Barnen har möjlighet att fylla i en önskelista med tio önskejulklappar och lägga i ”tomtens brevlåda” och den 20 december dras en vinnare i alla varuhus. Vinnarna får alla sina tio önskejulklappar inslagna och hemlevererade av tomten själv. Utöver det gästas många varuhus av luciatåg och lokala körer för att skapa julstämning. I år lanseras den populära julkalender, som nu är större än tidigare, med unika erbjudanden från den 1 till den 24 december.

Åhléns har också tagit fram en film om människans förvandling till julmänniska i samarbete med Forsman & Bodenfors och Camp Davis, som kommer att visas i digitala och sociala kanaler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *